Építsd fel az albérleti szerződésed

Készítsd el személyre szabott albérleti szerződésed ingyenesen, percek alatt

Egyszerű kérdésre egyszerű válasz

Nem kell jogásznak lenned, hogy teljes értékű albérleti szerződésed legyen. Ha éppen ki szeretnéd adni a lakásodat, vagy bérbeadó megkért, hogy hozd Te a szerződést, mi segíteni tudunk.

Te válaszolsz, mi azok alapján kialakítjuk a hatályos jogszabályoknak megfelelő szövegtörzset.

Próbáld ki Bérleti szerződés készítése

Mi az ingatlan teljes címe?

Mekkora az ingatlan alapterülete négyzetméterben?

Lakásbérleti szerződés

A Bérbeadó kizárólagos tulajdonát képezi a társasházi lakás, amely természetben 1024 Budapest, Bérlemény utca 3. 1. emelet 2. ajtó alatt található, és az ingatlan-nyilvántartás szerinti alapterülete 62 nm.

A Bérbeadó az Ingatlanon fellálló tulajdoni viszonyokat, valamint az Ingatlan per-, teher- és igénymentességét tulajdoni lappal igazolja a Bérlő felé.

Bérbeadó szavatolja, hogy az Ingatlan mentes minden tehertől, amely a bérbeadást akadályozná, vagy meggátolná. Bérbeadó szavatol továbbá azért is, hogy jogosult a bérlet tárgyát képező Ingatlan bérbeadására, a bérlet tárgya a bérlet egész időtartama alatt rendeltetésszerű használatra alkalmas és megfelel a szerződés előírásainak, továbbá azért, hogy harmadik személynek a bérleményre vonatkozóan nem áll fenn olyan joga, amely a Bérlőt a használatban korlátozza vagy megakadályozza.

Lakást vagy házat bérbeadóknak

Küldetésünk, hogy rendszerünkkel a jogilag hatályos, személyreszabott szerződés készítését egyszerűvé tegyük. Előre meghatározott feleletválasztós kérdésekre válaszolva gyorsan elkészíthető az albérleti szerződés.

A szerződés készítéséhez nem kell jogásznak lenned, és mindenre kiterjedően lefedjük a legfontosabb kérdéseket, úgy mint a kaució, állattartás, dohányzás, lakásfelújítás, stb.

Albérlet kiadása soha nem volt egyszerűbb. Adózási kisokosunkkal a kiadás körüli adózási kérdésekre is választ kaphatsz.

Albérlőknek

Albérlőként fontos, hogy egy stabil biztos tető legyen a fejünk felett. Nem elég megtalálni az albérletet amiben lakni szeretnénk, meg kell egyezni a kiadóval a feltételekről.

Érdemes odafigyelni, hogy a megbeszélt feltételek megfelelően legyenek rögzítve a lakásbérleti szerződésben, ezzel elkerülve a későbbi konfliktusos szituációkat.

A proprenettel egyszerűen és gyorsan meg lehet mindenzt tenni, így a lakásbérlés sokkal biztonságosabb és gyorsabb lesz.

Csak óvatosan!

Az interneten sok elavult és nem megfelelő lakás kiadási szerződés kering. Bár ezek elsőre jónak tűnhetnek, később sok kellemetlenséget okozhatnak számodra.

Ugyanez igaz lehet, az interneten elérhető, fizetés után letölthető albérleti szerződés mintákra. Akármilyen jó egy kész minta, sajnos nem személyreszabott úgy, mint a properenten elkészíthető lakásbérleti szerződés.

Kaució lakás bérleti szerződés esetén

A hatályos jogszabályok alapján felépített bérleti szerződés minta.

Albérleti szerződés minta Budapesten és az egész országban online

Pár perc alatt elkészíthető, elektronikusan aláírható.

Hiteles lakásbérleti szerződés készítése

Az albérleti szerződés díjmentesen letölthető PDF formátumban.

Mennyibe kerül a lakásbérleti szerződés?

Nálunk csak a szerkeszthető formátumu szerződésért kell fizetned. Ingyenesen kipróbálható generátor és ingyenesen letölthető pdf.

Ingyenes

0 Ft

Szerződésed ingyenesen kigenerálhatod és letöltheted pdf formátumban.

Legjobb választás

Kedvezményes

4 999 Ft 2 599 Ft

Szerződésed automatikusan elkészítjük és szerkeszthető formában letöltheted

(6)

Ügyvédi segítség

20 000 Ft/óra

Ha személyes segítséget szeretnél kérni az albérleti szerződésed ekészítésében, abban is tudunk segíteni.

Általános minta

599 Ft

Ha egy egyszerű albérleti szerződésmintára van csak szükséged, azonnal letöltheted word formátumban.