Albérleti szerződés minta

Ha nincs szükséged személyreszabott albérleti szerződésre, akkor az egyszerűsített szerződésmintát egy gyors SimplePay fizetés után letöltheted. Később ettől még döntheszt úgy, hogy a generátorunkkal egy személyreszabott szerződést készítesz.

A mintát word dokumentumként kapod meg.

Töltsd leBérleti szerződés készítése

Megrendelés

Kosár

1 db Word albérleti szerződés mintabr. 599 Ft

A "Fizetés" gombra kattintva a vásárló kifejezetten elfogadja az Adattovábbítási nyilatkozatot.

 SimplePay vásárlói tájékoztató

Lakásbérleti szerződés

A Bérbeadó kizárólagos tulajdonát képezi a társasházi lakás, amely természetben 2433 Balatonendréd, Teszt utca 1. szám 1. emelet 1. ajtószám alatt található, és az ingatlan-nyilvántartás szerinti alapterülete 55 nm.

A Bérbeadó az Ingatlanon fellálló tulajdoni viszonyokat, valamint az Ingatlan per-, teher- és igénymentességét tulajdoni lappal igazolja a Bérlő felé.

Bérbeadó szavatolja, hogy az Ingatlan mentes minden tehertől, amely a bérbeadást akadályozná, vagy meggátolná. Bérbeadó szavatol továbbá azért is, hogy jogosult a bérlet tárgyát képező Ingatlan bérbeadására, a bérlet tárgya a bérlet egész időtartama alatt rendeltetésszerű használatra alkalmas és megfelel a szerződés előírásainak, továbbá azért, hogy harmadik személynek a bérleményre vonatkozóan nem áll fenn olyan joga, amely a Bérlőt a használatban korlátozza vagy megakadályozza.